Quan era petita a casa, a les maduixes els hi deiem fresons!
A mi m'agradaven tant que la iaia Júlia, la de les receptes, me'n portava una capseta, quan alguna vegada m'havia vingut a buscar a l'escola. Per a mi eren com un regal, això i els llibres. I encara ho són.
Avui fem un postre amb fresons.
Ingredients:
A mi m'agradaven tant que la iaia Júlia, la de les receptes, me'n portava una capseta, quan alguna vegada m'havia vingut a buscar a l'escola. Per a mi eren com un regal, això i els llibres. I encara ho són.
Avui fem un postre amb fresons.
Pastís de Mascarpone i fresons en almívar
Ingredients:
- Quatre ous
- 250 grs de mascarpone
- 150 grs de sucre moré
- Dues tassetes d'oli d'oliva
- Una tasseta de llet
- Un iogurt
- 200 grs de farina integral
- 40 grs de maicena
- Un sobre de llevat
- 400 grs de maduixes netes
- 200 grs de sucre
- Un got d'aigua
Preparació:
- Renteu les maduixes amb les fulles, després les hi traieu i les talleu en dos. Poseu-les a coure amb el sucre i l'aigua uns vint minuts. Deixeu-les refredar.
- Escalfeu el forn a 200º (després el baixeu)
- Barreixeu en aquest ordre els ous amb el sucre, afegiu el formatge i el iougurt.
- Poseu-hi l'oli d'oliva i ho seguiu barrejant.
- Desfeu la maicena amb la llet i cap a dins també.
- Aneu afegint poc a poc la farina amb el llevat. Ha de quedar molt fi.
- Enforneu uns tres quarts d'hora llargs a 175º
- Punxeu el pastís amb un escuradents per veure si està fet del tot (ha de sortir net)
- Serviu un tall de pastís banyat amb les maduixes en almívar.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada