divendres, 24 de març de 2017

ESPAGUETI AMB GAMBES-FORVM CHARDONNAY


Avui fem una recepta de pasta proposada per una bona amiga, la Lola Beltran. Porta un toc especial a la salsa. L'hi posem un vinagre que ens han fet arribar, molt amablement, els del Celler Augvstvs Forvm Es tracta d'un vinagre molt suau, transparent i una mica dolç que combina perfectament amb plats de peix i marisc. És un vinagre elaborat amb vins d'alta qualitat de la varietat Chardonnay.


Espagueti amb gambes


Ingredients:
  • 350 grs d'espagueti 
  • 600 gr. de gambes 
  • 2 alls pelats  
  • Julivert  
  • 5 tomàquets sense pell ni llavors
  • Una cullerada gran de farina (15 gr. aproximadament) 
  • 400 cc de brou de peix  
  • 75 cc de vi blanc  
  • Una fulla de llorer  
  • Pebre negre mòlt 
  • Sal 
  • Oli d’Oliva Verge Extra 
  • Vinagre Forvm Chardonnay

Preparació:

  1. Podem anar picant els alls i el julivert a mida petita. Ho posem en una olla amb una mica d’oli juntament amb el tomàquet ratllat i fem un sofregit.
  2. Quan s'hagi evaporat tota l'aigua que deixen anar els tomàquets hi posem una mica de farina, per després afegir en aquest ordre el brou de peix, el vi blanc, la fulla de llorer, el pebre negre i una cullerada sopera de  vinagre Forvm Chardonnay.
  3. Ara hi posem les cuetes de gambes.
  4. Mentre es pot anar bullint la pasta fins a tenir-la al dente. Un cop escorreguda, s’afegeix a l’olla amb la salsa i les gambes i ja tindrem llestos uns deliciosos espaguetis amb gambes i vinagre Forvm Chardonnay.
  5. Decorem amb una mica de julivert.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada