diumenge, 15 de maig de 2016

UN BON ESTOFAT AMB CARBASSA I TOMÀQUET-TASTAVILADECANS III

Aquest any hem tornat a participar a una de les trobades gastronòmiques més divertides de totes les trobades que es fan i es desfan.
La III #JamGastronomica que organitza el Gremi d'Hosteleria de Viladecans sota la marca #Tastaviladecans amb la colaboració de l'Ajuntament de Viladecans i la Cooperativa Agrícola.
Cuiners de la talla de :
Mingo Morilla de http://www.calmingo.net/restaurante @calmingo
Jo Baixas de http://follia.com/es/ @follia_com
Manel Armengol de http://www.major36.com @majortrentassis
Enric Roig de http://www.canrafel.com

I els bloguers:
Ines Butrón @Ines_Butron  http://www.atable.es
Gabriela Berti de @losfoodistas http://losfoodistas.com
José María Toro de @bloghedonista https://bloghedonista.com
April de @AprilsKitch http://aprilskitch.blogspot.com.es
Anna y Jordi de @retallsdecuina http://www.retallsdecuina.cat
Alicia @alixmaravillas colaboradora de @amigastronomiks  http://www.amigastronomicas.com
Ariana y Alvaro de @thesugarpalace http://tienda.thesugarpalace.com  y @bitsdesabor http://bitsdesabor.blogspot.com.es
Alberto de @kykeonblog https://kykeonblog.com/blog/
Nuria Nicolau de @abueladigital http://www.abueladigital.com
i jo, la Montse femcuinetes, comandats per la Luisa Ramos de Baco y Boca, hem preparat amb la carbassa i el tomàquet, els dos ingredients protagonistes d'enguany i uns quants productes més, tot una colla de plats, a quin millor!






Alguns plats que vam fer:










Jo avui amb els ingredients protagonistes us preparo un estofat amb carbassa i tomàquet.
Ingredients:
  • costella de porc 
  • carn de vedella per a estofar 
  • carbassa 
  • un parell de cebes 
  • tomàquet 
  • vi ranci
  • sal, #OOVE i pebre negra
Preparació:
  1. La carn l'he posat salpebrada, amb les cebes i un bon raig de vi ranci, tota la nit al forn a uns 90 º
  2. Pel matí l'he posat a estofar en una cocotte amb els tomàquets pelats i tallats en dos. 
  3. A mitja cocció he afegit una mica de carbassa. A foc baixet ha anat fent xup-xup una bona estona. Quan la carn de la costella es separa de l'os vol dir que ja està.






Foto de família

4 comentaris:

  1. Quin plat mès bo.... i com míagraden els estofadets! ho vam pasar molt i molt be! Petons

    ResponElimina
  2. Moltes gràcies Montse. El més important és que ho passéssiu bé i que, sobre tot, ens regalis aquesta gran recepta!

    ResponElimina
    Respostes
    1. super bé.
      Gràcies per convidar-me.
      Fins aviat.

      Elimina