dilluns, 2 de maig de 2016

PASTÍS DE TARONJA i #OOVE



Quan vaig conèixer a l'Alber Zambrano, a Sant Vicenç dels Horts, dins de la 32a Mostra Comercial i Agrícola em va donar a tastar un pastís de taronja bo, boníssim fet amb oli d'oliva verge extra. Acostumada a fer servir oli d'oliva refinat per a fer pastissos pel grau d'acidesa, em va sorprendre gratament la suavitat d'aquell que estava tastant.
Avui us el preparo amb taronja i Oli d'Oliva Verge Extra. La recepta és de la Glòria Baliu "La Cuina de l'oli d'oliva".

Ingredients i elaboració:

  • El suc de 2 taronges i la raspadura de la pell d'una d'elles.
  • 250 grs de farina.
  • 250 grs de sucre.
  • 4 ous
  • llevat
  • 1 got d'Oli d'Oliva Verge Extra Molí Fariner
  1. Escalfeu el forn a 180º
  2. Barreixeu el suc de les taronges amb la farina, el sucre, els rovells, el llevat i l'oli.
  3. Munteu les clares a punt de neu i afegiu amb molt de compte.
  4. Enforneu uns 40 minuts.


2 comentaris:

  1. MMmmm.....ha de ser una delícia, Montse! El toc de la taronja...espectacular!
    Petonets i bona setmana,
    Olga

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies Olga.
      Dolcet i esponjós.
      Petons guapa.

      Elimina