Ingredients:
- Mig litre de llet sencera i una miqueta més
- 4 rovells d'ou
- 4 cullerades soperes de sucre moré, dues són per a cremar
- 1 cullerada de midó
- 2 canonets de canyella
- La pell de mitja taronja
- La pell de mitja llimona
- Galetes Maria per acompanyar
Preparació:
- Bulliu la llet amb la canyella i les pells de taronja i llimona. Retireu del foc i deixeu-ho infusionar una estona.
- Barreixeu els rovells amb el sucre.
- Amb una mica de llet freda desfeu el midó.
- Torneu la llet al foc, ara molt baixet, després d'haver retirat la canyella i les pells dels cítrics.
- Afegiu els rovells amb el sucre i el midó sense deixar de remenar fins que cualli.
- Poseu-ho en plats o en una safata i deixeu refredar.
- Afegiu sucre per sobre i cremeu al grill o amb un bufador.
- Acompanyeu amb galetes Maria.
Per lleparse els dits
ResponEliminaGràcies guapos.
Eliminapetons
No he menjat mai crema amb galetes però em sembla molt bona combinació. La crema sempre es tan bona!
ResponEliminaLa crema catalana sensacional!
ResponElimina