Ingredients:
- 3 ous separant les clares dels rovells
- 100 grs de sucre glaç i una mica més per a decorar
- 100 grs de farina
- 1 llimona, només la pell ratllada
- 1 taronja, la pell ratllada, no arribeu al blanc que amarga
- 1 llima, la pell ratllada
- Mantega pel motlle
Preparació:
- Escalfeu el forn.
- Munteu les clares a punt de neu.
- Barreixeu els rovells amb el sucre fins que blanquegi.
- Afegiu la farina passada per un sedàs.
- Afegiu molt suaument les clares muntades.
- Ratlleu la pell de la llimona, de la llima i la de la taronja i ho afegiu.
- Poseu mantega al motlle.
- Enforneu a 175º una mitja hora
- Deixeu refredar el pa de pessic i decoreu amb sucre glaç.
Que boooooooooooooo
ResponEliminaGràciessssss guapos.
EliminaVull un tallet!
ResponEliminaPetonets i...fins dissabte!
Olga
Va!
EliminaFins dissabte guapa.
Petons
Bonissim i ben facil
ResponElimina