dijous, 22 de setembre de 2016

UNS MACARRONS MOLT VEGANS


Ingredients:
  • Una albergínia
  • Uns quants tomàquets cherri
  • Un bitxo sense llavors
  • Dos alls picats
  • 80 grs de macarrons per persona
  • Sal i #OOVE
  • Cerfull per a decorar



Preparació:
  • Tallem l'albergínia i la posem en un sedàs amb una mica de sal, una estona i així perd l'amargor.
  • Saltem l'albergínia en oli d'oliva #molifariner.
  • Piquem un parell d'alls i els afegim.
  • Tallem uns quants tomàquets i els saltem també.
  • Posem un bitxo a trossos sense llavors, si no us agrada que piqui molt, poseu-n'hi només mig.
  • Bulliu els macarrons en força aigua bullent amb sal.
  • Barreixeu els macarrons amb l'albergínia i els tomàquets.
  • Emplateu.
  • Decoreu amb cerfull picat.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada