Ingredients:
- 300 grs de macarrons
- Una botifarra esparracada
- 150 grs de salsitxes de pollastre
- Una llauna de foie d'ànec
- 4 tomàquets sense pell ni llavors
- Un raig de vi dolç
- Formatge Serradet de Barneres
- Sal i #OOVE
Preparació:
- Fregiu la botifarra i les salsitxes en oli d'oliva.
- Afegiu els tomàquets i que coguin fins que perdin tota l'aigua.
- Tireu-hi un raig de vi dolç i que evapori.
- Un cop apagueu el foc, afegiu el foie d'ànec.
- Mentre bulliu els macarrons en força aigua amb sal.
- Ratlleu el formatge Serradet de Barneres.
- Barreixeu els macarrons escorreguts amb les carns.
- Emplateu.
- Cobriu amb el formatge ratllat i passeu pel grill.
El Serradet de Barneres és una petita granja situada prop de L'Esquirol, on en un obradoret elaboren formatges frescos, mató i iogurts. Fora de la temporada natural de la llet ofereixen un formatge madurat tipus tomme que és una delicia.
Jo vaig tenir el plaer de visitar aquesta granja junt amb altres bloguers, dins de la Festa del Porc i la Cervesa, convidats per la revista CUINA.
I avui us preparo aquests macarrons gratinats amb Serradet:
i ara que he llegit com es fan....encara els desitjo mès!
ResponEliminabons...bons!
Mmmmm....deuen estar "de muerte" !
ResponEliminaPetonets, Montse!
Olga