Quin recurs això de fer plat únic a l'estiu, i què millor que una amanida que barregi alguna llegum, formatge i ou, si ho amaniu amb all, gingebre i un bon oli d'oliva, l'èxit està assegurat.
Ingredients:
- 200 grs de ditaloni
- 150 grs de llenties cuites
- Feta a quadradets
- Cherris tallats en dos
- 4 ous mollets
- 1 all ratllat
- Gingebre ratllat
- Cibulet
- Tap de Cortí
- Oli d'oliva verge extra
- Vinagre
- sal
Preparació:
- Bullim els ous uns 6 minuts amb aigua i una mica de vinagre. Refredem amb aigua i pelem.
- Bullim la pasta amb aigua i sal, la passem per un colador i l'amanim amb una mica d'oli.
- Tallem el formatge i els tomàquets.
- En una safata barreixem la pasta amb les llenties, afegim els ous tallats, el formatge, el tomàquet i ratllem un all i un trosset de gingebre per sobre, amanim amb oli.
- Espolvarem amb cibulet picat i un polzim de pebre vermell Tap de Cortí.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada