dimarts, 19 de juliol de 2016

AMANIDA DE DITALONI I LLENTIES

Quin recurs això de fer plat únic a l'estiu, i què millor que una amanida que barreixi alguna llegum, formatge i ou, si ho amaneixes amb all, gingebre i un bon oli d'oliva, l'èxit està assegurat.





Necessitem:
  • 200 grs de ditaloni
  • 150 grs de llenties cuites
  • Feta a quadradets
  • Cherris tallats en dos
  • 4 ous mollets
  • 1 all ratllat
  • Gingebre ratllat
  • Cibulet
  • Tap de Cortí
  • Oli d'oliva verge extra #molifariner
  • Vinagre
  • sal




  1. Bullim els ous uns 6 minuts amb aigua i una mica de vinagre. Refredem amb aigua i pelem.
  2. Bullim la pasta amb aigua i sal, la passem per un colador i l'amanim amb una mica d'oli.
  3. Tallem el formatge i els tomàquets.
  4. En una safata barreixem la pasta amb les llenties, afegim els ous tallats, el formatge, el tomàquet i ratllem un all i un trosset de gingebre per sobre, amanim amb oli.
  5. Espolvarem amb cibulet picat i un polzim de pebre vermell Tap de Cortí.




Gràcies #800 femcuinetes!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada