dilluns, 4 de juliol de 2016

GATÓ D'AMETLA


Ingredients:

  • 250 grs d'ametles crues mòltes (sense pell) o en pols.
  • 250 grs de sucre moré.
  • 6 ous separant els blancs dels vermells.
  • La pell de mitja llimona, ratllada.
  • Canyella, un polzim.
  • Mantega pel motlle.
  • Sucre glacé per a decorar.
Preparació
  1. Separeu les clares dels rovells.
  2. Monteu les clares a punt de neu.
  3. Barreixeu les ametlles, els rovells i el sucre.
  4. Afegiu les clares amb molta suavitat.
  5. Ratlleu la pell de la llimona i afegiu-la també.
  6. Poseu una mica de canyella.
  7. Escalfeu el forn a 170º
  8. Enmotlleu, jo hi poso mantega i a sobre un paper de forn.
  9. Enforneu 40 minuts.
  10. Deixeu refredar.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada