- Arròs carnaroli #molíderafelet (80 grs per persona)
- Panxeta ibèrica tallada a quadradets molt petitons.
- Un tall de bull negre tallat en juliana
- Uns quants rovellons picats no gaire petits
- Ceba tendra
- Brou lleuger
- Copa de cava
- Parmesà, Pecorino i Grana Padano en parts iguals ratllat
Preparació:
- En una cassola de ferro fregiu a foc mig la panxeta, que ens farà de greix i dóna molt bon gust.
- En l'oli que deixa sofregiu una ceba tendra tallada molt fineta.
- Afegiu l'arròs i remeneu bé.
- Aneu afegint el brou que tindreu bullint a cullerots, poc a poc i fent patir l'arròs, però sense deixar de remenar (18-20 minuts)
- Quan passin uns deu minuts afegiu els rovellons.
- Poseu-hi el cava.
- Poseu el bull negre quan gairebé l'arròs estigui fet i remeneu amb compte.
- Lligueu amb la barreixa de formatges ratllats.
Pintaza aquest risotto.... bona idea el toc de la panxeta que deu donar un sabor concret i molt bo al risotto.
ResponEliminaGràcies Mon.
Elimina