dissabte, 26 de novembre de 2016

UNA COCA DE RECAPTE DIFERENT-KEDADAURGELL


Remor de vent.
Quarts de deu del matí.
El cel es va enfosquir.
Vint-i-cinc ocellots van fer acte de presència.
Fum i pols cobriren el poble.
Soroll.
Fugides cap el bosc.
Morts; vint-i-set o catorze segons fonts.
Cinc d'abril de 1938...
I en varen venir més.

Vam quedar ben d'hora, visita i esmorzar al forn Camats amb classe d'història contemporània inclosa, baixada al refugi situat sota l'esglèsia de Santa Maria, tast de pans a l'obrador del forn i als Turrons Fèlix vam fer ametlletes i tot.
Vam dinar a l'Atípic i, per la tarda visita al celler Castell del Remei.
Un dia molt ben aprofitat, sens dubte, ja era de nit quan tornàvem cap a barcelona. Una jornada magnífica amb la millor de les companyies.
Moltes gràcies Xavier i Toni per comptar amb nosaltres.










Coca dolça de recapte. Recepta:
Compreu un bon tros de coca de forner amb pinyons, escaliveu uns quants pebrots un vermell, un groc i un de verd. Peleu-los bé, deixeu que perdin tot el suc en un sedàs. Passeu a montar el plat: primer la coca, a sobre els pebrots i per amanir-ho bé, unes bones anxoves, que podeu substituir per sardines, tonyina...




2 comentaris: