dimecres, 23 de novembre de 2016

CALAMARS AL VERMOUTH

Ingredients:

  • Quatre calamars mitjans
  • Una ceba de Figueres
  • Brou de ceba
  • Una copa de Vermouth Cisa
  • Sal, farina i oli d'oliva

Preparació:
  1. Netegeu els calamars i gireu-los.
  2. Talleu les potetes i les ales a bocins petits i fregiu-ho en una paella amb oli d'oliva.
  3. Talleu la ceba tan fina que quasi quedi transparent i afegiu-la a la paella. Quan estigui tot cuit ompliu els calamars.
  4. Enfarineu els calamars per un cantó i fregiu-los en el mateix oli on heu fregit les potes i la ceba.
  5. Cobriu-ho de brou i que cogui una mitja hora fins que redueixi.
  6. Afegiu el vermouth i a foc baix espereu que espessi una mica.
  7. Serviu.



En castellano

Ingredientes:

  • Cuatro calamares medianos
  • Una cebolla
  • Caldo de cebolla
  • Una copa de vermut
  • Sal, harina y aceite de oliva

Preparación:
  1. Limpiar los calamares y darles la vuelta.
  2. Cortar las patas y las alas a trozos muy pequeños y freír en una paella con aceite de oliva.
  3. Cortar la cebolla finísima y añadirla a la paella. Freírlo todo junto. Rellenar los calamares.
  4. Pasar los calamares por harina y freírlos en el aceite de freír las patitas y la cebolla.
  5. Cubrir con el caldo de cebolla y que cueza media hora hasta que reduzca ala mitad.
  6. Añadir el vermut y bajar el fuego al mínimo y esperar a que espese.
  7. Servir



8 comentaris:

  1. Però perquè no poseu les quantitats exactes doncs vaig fer els calamars amb xocolata a la pedra i hi vaig posar massa xocolata.

    ResponElimina
  2. Quins calamars més bons! I la salseta....mmmmm....per sucar-hi un bon pa!
    Petonets,
    Olga

    ResponElimina
  3. D'aquí no res cap a Reus!! A tastar vermuts!����

    ResponElimina