divendres, 7 d’abril del 2017

BACALLÀ AMB ESPINACS, PANSES I PINYONS

Ingredients:
  • 4 talls de morro de bacallà desalat
  • 25 grs de panses
  • 25 grs de pinyons
  • 1 copeta de moscatell o vi dolç
  • 2 manats d'espinacs
  • 1 ceba tallada fineta
  • 1 all
  • Farina blanca
  • Oli d'oliva i sal
Preparació:
  1. Posem les panses i els pinyons a remullar una bona estona en vi dolç.
  2. Enfarinem i fregim el bacallà en abundant oli d'oliva i el reservem.
  3. Bullim les fulles d'espinacs i les deixem en un sedàs perquè quedin ben escorregudes.
  4. En el mateix oli que colarem fregim la ceba amb una punteta de sal a foc molt baix.
  5. Afegim les panses i els pinyons ben escorreguts.
  6. Afegim les espinacs i fem un parell de voltes amb una cullera de fusta.
  7. Posem el bacallà a la paella on hem fet els espinacs i que cogui tot junt uns cinc minuts, podem afegir una miqueta d'aigua de bullir els espinacs.
  8. Piquem l'all i l'afegim per sobre, tapem i apaguem el foc.
En castellano

Ingredientes:
  • 4 trozos de morro de bacalao desalados
  • 25 grs de pasas
  • 25 grs de piñones
  • Una copita de moscatel
  • 2 manojos de espinacas
  • 1 cebolla
  • 1 ajo
  • Harina
  • Aceite de oliva i sal
Preparación:
  1. Ponemos las pasas y los piñones a remojar un buen rato en vino dulce.
  2. Enharinamos y freímos el bacalao en abundante aceite de oliva y lo reservamos.
  3. Hervimos las hojas de espinacas y las dejamos en un colador para que queden bien escurridas.
  4. En el mismo aceite colado, freímos la cebolla con un poco de sal a fuego muy bajo.
  5. Añadimos las pasas y los piñones bien escurridos.
  6. Añadimos las espinacas y le damos un par de vueltas con una cuchara de madera.
  7. Ponemos el bacalao en la sartén donde hemos hecho las espinacas y que cueza todo junto unos cinco minutos, podemos añadir un poco de agua de hervir las espinacas.
  8. Picamos el ajo y la añadimos por encima, tapamos y apagamos el fuego.



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