dimecres, 8 de juny de 2016

AQUEST PASTÍS ÉS MOLT BO-ESTE PASTEL ESTÁ MUY BUENO

Aquest estiu tornarem a Mallorca. L'any passat només ens va donar temps de visitar la Serra de Tramuntana, això sí de dalt a baix. Tot preciòs.
Avui he preparat un pastís que vaig menjar allà, i dic pastís encara que allà era una coca, està clar que el tema de la pastisseria no és ben bé lo meu, jajaja. 
Ha quedat bo i igualment ens el menjarem.

Ingredients:
  • 3 ous, separant clares i vermells
  • 100 grs de sucre
  • 1/2 got de llet
  • 1 got d'oli d'oliva verge extra Molí Fariner
  • 125 grs de farina
  • 1 sobre de llevat
  • Albercocs o prèssecs ben madurs
  • Sucre glaç per a decorar
Preparació:
  1. Monteu les clares a punt de neu i reserveu.
  2. Barreixeu els rovells amb el sucre fins que quedi una pasta molt fineta quasi blanca
  3. Afegiu la llet i mentre seguiu remenant. 
  4. Afegiu l'OOVE.
  5. La farina i el llevat ho podeu afegir junt, passeu per un sedàs i així agafa aire i queda més esponjòs.
  6. Incorporeu les clares suaument.
  7. Enmotlleu, Peleu la fruita i afegiu-la per sobre.
  8. Poseu al forn preescalfat, durant 35 minuts a 175º
  9. Quan es refredi, decoreu amb sucre glaç.





En castellano:
Ingredientes:

  • 3 huevos separando claras y yemas
  • 100 grs de azúcar
  • 1/2 vaso de leche
  • 1 vaso de AOVE
  • 125 grs de harina
  • 1 sobre de levadura
  • Albaricoques o melocotones bien maduros
  • Azúcar glacé para decorar
Preparación:
  1. Montar las claras a punto de nieve y reservar.
  2. Mezclar las yemas con el azúcar hasta que quede una pasta casi blanca.
  3. Añadir la leche.
  4. Añadir el aceite sin dejar de mezclar.
  5. Incorporar la harina y la levadura tamizándolo para que coja aire y quede más esponjoso.
  6. Añadir las claras muy suavemente.
  7. Poner en un molde.
  8. Pelar la fruta, partirla en dos y añadirla.
  9. Poner en el horno precalentado a 175º durante 35 minutos.
  10. Cuando se enfrie desenmoldar y decorar con el azúcar glacé.



4 comentaris: