diumenge, 12 de juny de 2016

ARRÒS EN PAELLA AMB RAP I LLAGOSTINS-75,000 VISITES

Quan pregunto als de casa si volen arròs per dinar, sempre diuen que sí. 
Des de que vaig aprendre a fer-ne del gran Xesco Bueno, la veritat és que em queda molt bo. 
Això sí quan pregunto si el volen sec o caldòs,la resposta sempre sona igual...
-Sec.
El d'avui, molt fàcil i saboròs.

Ingredients:
  • Una cueta de rap sense espina tallada a medallons
  • Tres o quatre llagostins per persona
  • 90 grs d'arròs bomba per persona
  • 250 cc de fumet de peix per ració d'arròs
  • Dos alls, julivert, safrà i dos cullerades de tomàquet concentrat


Preparació:
  1. Sofregim els llagostins i reservem.
  2. En el mateix oli d'oliva marquem els medallons de rap i reservem.
  3. Sofregim els alls picats amb compte que no es cremin.
  4. Afegim el safrà i molt rapidament el tomàquet concentrat.
  5. Hi tirem l'arròs, li donem unes quantes voltes i afegim el fumet molt bullent, que faci soroll. Que cogui uns set o vuit minuts a foc fort.
  6. Afegim el rap i els llagostins i cap el forn uns 10 minuts.
  7. Quan el traieu del forn, espolvareu amb julivet i cap a taula.

En castellano:
Ingredientes:
  • Una cola de rape cortada a medallones
  • Tres o cuatro langostinos por persona
  • 90 grs de arroz bomba por persona
  • 250 cc de fumet de pescado por ración de arroz
  • Para el sofrito: dos ajos, azafrán, perejil y dos cucharadas de tomate concentrado
Preparación:
  1. Freimos los langostinos y los reservamos.
  2. En el mismo aceite, marcamos el rape y también lo guardamos.
  3. Freimos los ajos muy picados, que no se quemen que amargan.
  4. Añadimos el azafrán y a continuación el tomate concentrado.
  5. Tiramos el arroz, le damos un par de vueltas y añadimos el fumet hirviendo.
  6. Que hierva 7 minutos a fuego muy fuerte, añadimos el rape y los langostinos y al horno a 200º unos 10 minutos más.
  7. Decorar con perejil picado.




Ah i moltes gràcies per acompanyar-me i per aquestes 75.000 visites que es diu aviat.

2 comentaris: