divendres, 20 de gener de 2017

CAKE DE TARONJA CONFITADA


Ingredients:
  • 200 grs de farina
  • 50 grs de maicena
  • 3 ous
  • 100 grs de mantega
  • 150 grs de sucre
  • Un sobre de llevat
  • El suc d'una taronja
  • Mitja tasseta de licor de taronja
  • 5 talls de taronja confitada
  • Xocolata en pols o ratllada
Si voleu fer la taronja confitada a casa, només heu de fer un almívar amb aigua i sucre (dos parts de sucre per una d'aigua) tallar la taronja ben fineta, fer-la coure durant una hora almenys a foc molt baix i deixar secar en una reixeta.

Preparació:
  1. Escalfeu el forn a 200º
  2. Barreixeu la farina i la maicena amb els ous, la mantega en pomada, el sucre i el llevat, i aneu afegint poc a poc el suc de la taronja i el licor.
  3. Ho poseu en un motlle de silicona adient pel plumcake i li aneu posant els talls de taronja.
  4. Enforneu, a 200º uns deu minuts i sense obrir la porta baixeu-lo a 160 i deixeu-lo uns 30 minuts més.
  5. Deixeu refredar.
  6. Espolvareu amb xocolata ratllada.



En castellano


CAKE DE NARANJA CONFITADA

Ingredientes:
  • 200 grs de harina
  • 50 grs de maizena
  • 3 huevos
  • 100 grs de mantequilla
  • 150 grs de azúcar
  • Un sobre de levadura
  • El zumo de una naranja
  • Media taza de anís de naranja
  • 5 rodajas de naranja confitada
  • Chocolate en polvo
Si quereís hacer la naranja confitada en casa, sólo teneís que hacer un almíbar con agua y azúcar (dos partes de azúcar por una de agua) cortar la naranja bien finita, hacerla cocer durante una hora al menos a fuego muy bajo y dejar secar en una rejilla.





Preparación:
  1. Encender el horno a 200º
  2. Mezclar la harina, la maizena, los huevos, la mantequilla en pomada, el azúcar y la levadura. Añadir poco a poco el zumo de la naranja y el licor.
  3. Poner la mezcla en un molde adecuado para hacer plumcake, e ir poniendo las rodajas de naranja.
  4. Poner en el horno unos diez minutos a 200º. Bajar la temperatura a 160º unos 30 minutos más.
  5. Dejar enfriar.
  6. Espolvorear con el chocolate.



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