Faves i pèsols |
Faves i pèsols amb camallot i sobrassada
Ingredients:
- Un tall de sobrassada-llonganissa
- Una ceba tendra
- Dos alls
- Un tomàquet
- 300 grs de faves sense tavella
- 200 grs de pèsols
- Un tall gruixut de camallot
- Un tall de sobrassada curada #sobrassadaimés
- Oli d'oliva, sal i un polsim de marduix
Preparació:
- Fregiu en una greixonera la sobrassada-llonganissa SesIlleskm0 a trossos amb una miqueta d'oli, vigilant que no es cremi.
- Afegiu la ceba tallada i l'all picat.
- Incorporeu un tomàquet sense pell ni llavors i ho sofregiu una mica tot junt.
- Poseu-hi les faves (poden ser fresques o congelades, jo quan n'es el temps, les escaldo i les congelo) i feu-les coure uns 10 minuts afegint una mica d'aigua.
- Ara incorporeu els pèsols i el camallot tallat a daus. Baixeu el foc al mínim, tapeu i coeu-ho fins que les faves siguin tendres.
- Tasteu de sal i espolvareu amb un polsim de marduix.
- Afegiu unes boletes de sobrassada curada i serviu.