Ingredients:
- 1 conill tallat a trossos
- 8 gambes
- 3 alls
- 3 tomacons
- 1/2 copeta de vi ranci
- 1/2 copeta de vi dolç
- 1 got de brou de carn
- Bolets variats (ceps i moixernons secs que he deixat rehidratar)
- 3 o 4 patates
- Un grapat d'olives negres d'Aragó
- Per la picada: una llesqueta de pa torrat, all i julivert
Preparació:
- En una cassola de fang feu un sofregit amb els alls, els tomacons, el vi ranci i el vi dolç.
- Mentrestant enfarineu el conill i fregiu-lo en un paella.
- Quan el sofregit estigui fet, ha de quedar com una melmelada, afegiu els talls de conill i el got de brou. ho feu bullir a foc alegre una mitja hora.
- Afegiu els bolets que poden ser frescos, si és temporada, o secs i rehidratats. Poseu-hi també l'aigua on els heu remullat, colada.
- Tireu a la cassola les olives negres.
- Esqueixeu les patates i afegiu-les també. Han de coure uns 20 minuts.
- Les gambes les podeu fregir en una paella amb una mica d'oli i afegir-les cap el final o bé posar-les en cru a la cassola uns 7 o 8 minuts abans d'apagar el foc.
- Quan faltin 5 minuts per apagar el foc, afegiu la picada barreixada amb una mica del brou de la cassola.