dilluns, 22 de setembre del 2014

RISOTTO DE BACALLÀ A L'OLI DE SOBRASSADA. RISOTTO DE BACALAO AL ACEITE DE SOBRASADA.

Aquest arròs és molt senzill de fer. Només heu de tenir cura de remenar-lo tota l'estona, així deixa anar tot el midó que conté i queda amb la textura pastosa que el caracteritza. Podeu substituir la sobrassada per un xoriço tendre que també fregireu, el que més us agradi.

INGREDIENTS:

70 grs d'arròs Vialone Nano o Carnaroli per persona
1 tall gruixut de sobrassada
1 ceba
1 all
1 llom de bacallà
brou vegetal
Parmesà
sal i oli

PREPAREM:

-Sofregim la sobrassada en una mica d'oli d'oliva a foc molt baix perquè deixi anar tot el greix. En aquest greix nacarem làrròs, més endavant.
-Fem un brou vegetal (amb 1 ceba, 1 cabeça d'alls, 1 safanòria, 1 fulla d'api) també el podeu comprar fet.
-Fem un sofregit lent amb la ceba tallada a foc molt baix, a mitja cocció hi afegim l'all trinxat.
-Ratllem el Parmesà.
-Esmicolem el bacallà.

ARA JA HO TENIM TOT PREPARAT, QUE NO PODREM DEIXAR DE REMENAR L'ARRÒS!!!!!

FEMCUINETES:

1-Sofregim l'arròs en l'oli que ha deixat anar la sobrassada i sense deixar de remenar anirem afegint poc a poc el brou.
2-A mitja cocció afegirem la ceba fregideta amb l'all.
3-Cap el final afegirem el bacallà.
4-Rectifiquem de sal, amb compte! penseu que el bacallà ja en porta, la sobrassada té un sabor potent i el parmesà també.
5-I ara el Parmesà i remenem.


Podem afegir la sobrassada que li donarà més color al plat.



Este arroz es muy sencillo de hacer. Sólo debes tener cuidado de remover el todo el tiempo, así suelta todo el almidón que contiene y queda con la textura pastosa que lo caracteriza. Puedes substituir la sobrasada por un chorizo ​​tierno que también se pueda freír, lo que más te guste.

INGREDIENTES:

70 grs de arroz Vialone Nano o Carnaroli por persona
1 trozo grueso de sobrasada
1 cebolla
1 ajo
1 lomo de bacalao desalado
caldo vegetal (250 cc por ración de arroz)
Parmesano
sal y aceite

PREPARAMOS:

-Freimos La sobrasada en un poco de aceite de oliva a fuego muy bajo para que suelte toda la grasa y no se queme. En esta grasa anacaramos el arroz, después.
-Hacemos Un caldo vegetal (con 1 cebolla, 1 cabeza de ajos, 1 zanahoria, 1 hoja de apio) también se puede comprar hecho.
-Hacemos Un sofrito lento con la cebolla cortada a fuego muy bajo, a media cocción añadimos el ajo picado.
-Rallamos el queso Parmesano.
-Desmenuzamos el bacalao.

AHORA YA LO TENEMOS TODO PREPARADO, NO PODREMOS DEJAR DE REMOVER EL ARROZ !!!!!

FEMCUINETES:

1-Sofreímos el arroz en el aceite que ha soltado la sobrasada y sin dejar de remover iremos añadiendo poco a poco el caldo.
2-A media cocción añadiremos la cebolla sofrita con el ajo.
3-Hacia el final añadiremos el bacalao (si se cuece mucho rato queda seco).
4-Rectificamos de sal, con cuidado! pensad que el bacalao ya lleva, la sobrasada tiene un sabor potente y el parmesano también.
5-Y ahora el Parmesano rallado y removemos.

Podemos añadir la sobrasada que le dará más color al plato.






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