Les conserves artesanes Mar-Tret van néixer
l’any 1977. Van començar com una petita botiga amb un obrador on es coïa pebrot escalivat, es
feia escalivada i també llegum cuit. Es venia acabat de fer, com fet a casa!
Més tard, l’any
1998 per poder oferir un producte que es conservés durant més temps s’inauguraren les instal·lacions de la Masia Can Cortadelles, a tocar del
parc Natural de la muntanya de Montserrat.
A Can Cortadelles es van començar a
elaborar nous productes envasats, però sense abandonar el procés artesanal que s’havia
utilitzat fins aquell moment amb unes noves instal·lacions per a complir
totes les normatives de seguretat alimentaria i de sanitat.
Les conserves artesanes Mar-tret han continuat fabricant amb qualitat tal i com van aprendre de l'àvia, amb productes de proximitat i de temporada perquè en podem gaudir durant tot l'any.
A conserves Mar-tret han elaborat una gama ecològica Mar-Tret ECO per a mantenir intactes els nutrients i totes les seves propietats. Cremes de verdures i salses que no et deixaran indiferent amb combinacions molt originals com la de carbassa amb taronja i gingebre o la crema de carbassó amb menta fresca.
Saltat de llagostins i cigrons Mar-Tret
Ingredients:
- 8 llagostins (separant caps i cuetes)
- 1 pot de cigrons Mar-Tret
- 50 grs de ceba tendra tallada molt fina
- 50 grs de pastanaga ratllada
- 1 all
- 1 cullerada sopera de concentrat de tomàquet
- Mitja copeta de vi dolç
- 1 got de brou de peix
- Oove
- Pel sofregit: mitja ceba, 1 all, 2 tomàquets, oli d'oliva, sal i pebre
Preparació:
- Per a fer la demi glacé: a/fregiu els caps dels llagostins, tallats en dos i nets d'intestins, en oli d'oliva i reserveu. b/en aquest oli sofregiu la ceba i la pastanaga, afegiu l'all i el tomàquet concentrat. c/tireu-hi el vi dolç i que evapori l'alcohol. d/torneu a incorporar els caps dels llagostins, cobriu amb el brou de peix i ho feu bullir uns 20 minuts. e/coleu-ho i redui-ho a la meitat, elimineu el greix i reserveu.
- Per a fer el sofregit: a/ofegueu la ceba tallada molt fina en oli d'oliva. b/afegiu l'all picat. c/incorporeu els tomàquets sense pell ni llavors i tallats molt petits. d/salpebreu.
- Peleu les cues dels llagostins i salteu-los breument en una paella amb oli d'oliva, reserveu.
- En aquest oli salteu els cigrons, afegiu el sofregit, una mica de la demi glacé i les cuetes dels llagostins.
- Serviu el plat ben acabat de fer.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada