Sóc la Montse femcuinetes
Arqueòloga de formació, professora de matemàtiques de professió, estudiant de psicologia a la UOC, escriptora de novel.la negra, ho intento, i aficionada a la cuina des de que tenia 13 anys.
Bé, he de confessar que el primer plat de macarrons que vaig fer no va tenir molt d'èxit, el meu pare va dir-me: "si li fas aquest plat tant salat a un novio, et deixa".
Han passat molt anys, tants com 35, ara només amb l'olor que desprèn un plat ja sé si te prouta sal o no, jeje.
M'agrada la cuina tradicional catalana, la de l'àvia, la de tota la vida, encara que a vegades l'hi afegeixo algunes pinzellades d'altres indrets com el Japó o el Marroc.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjFtcB-nFs2Fd6BAp84sWbngLFxe4SKOIe8jykE_5MypNVu7-SkksYMg3GMlPbnTCxpGSgSgQDA-jK2ztZhgKgrCBWezc7BjO6G_E_jxqJJDKJhvfLTP9rN35cUcAI3lhNToTKTBRBmaNUI/s640/7.jpg) |
Finalista "El millor sofregit del Món" amb Olga Rovira i Josep Sucarrats |
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEg33L0poWQ8O1Gnc01sYKnzh-HoUP-Gw_a9ZgMk_sYyoaC2yuQNH6S2d_-sSBd389EmKGBaDnDrICaQINvR2S832gboYCNBBKgt_WzUpEc9H08i3keR_1quAB91Gu8kuMlSw5tZaeIqaAqB/s640/IMG_2824.JPG) |
Amb Andrea Carmona de l'Aviram. Curs de cuina catalana. |
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhWR118Ojn-_2mTjh5fbV_nYOBN_B_eGM_zIb-1OH6-GuOHUE8-tvJMrHBYZR0Q3zlGs9Pqm4GsrYJU0bIYVSeOasmofjPLAdE1X7zN4l5SVQ_iB-99N0X03nbnicrCC4qEz_C2Gc5Frtd6/s640/jordi+cruz.jpg) |
Amb Jordi Cruz a la presentació del seu llibre "El cocinero tenaz" |
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhqVQlhLTpz2BPeIwwyshV17ZrkR3OzlIdJ2gbdfCx69Uqng9a53Vnyx81qv81f-hhFyO8LY4dNTEQ6cTOvY2QKILObLEKzHwnM1TsKS0uYEpGaNb9tkeF5CVMFavLug3X-FtSFEVs_iGdC/s640/AMB+LA+CARME+RUSCALLEDA.jpg) |
Amb Carme Ruscalleda al Fòrum Gastronòmic 2014 |
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEggbCPYCD71cGcUj3g5I0yYHTVE3bAZLl12wxvmm8eLThQO4TH7h8dOOhe8BUWBDmClv3lzKkgaAi5_Orc65TUt0uUZ3q8DRQU5gcqlgHUFZItFf_8UusU3HIW2tBDa9jpcSM0e2iX1Mqtp/s640/IMG_0795.JPG) |
Finalista III DIA CUINA |
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjby1zbB1QqvYDPKtzbjXFCaTatFXJEPTizjrKvViBF2AtmviewZKpPC9E3nZ8GKH-fWtOz1QHfJoyRFOrgjkNM6kw-Th9fpJ51N6MLsGj0PiHocIvZrHDzpPv0yfHOWQGBno-V8F7_9oTU/s640/Entrega+premis.jpg) |
Premi a la millor recepta saludable IV DIA CUINA. Amb Josep Sucarrats, director de la revista Cuina |
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjr6E4vaytXnFScfqTj72AZW12s3DggKq-IDdGUX4zZwuFQ0B_mHJoab-Fp331Jawe30KZMyGhmoRY5mLK2lo24vZAkuVFzoZFHg_tD-aMy55ioRyay1CqrJIu9FttRSR3e7MXkP-FawmQp/s400/2015-11-15+12.51.17.jpg) |
Amb Josep Roca i Olga Rovira |
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEifLr7vrvZa5pgswzQtSrdydIAM5sWjJBu5ebKfV6KcK6_EoibYKoGN0E01bwSVurerQNo4p50_5H1SNKPVcfepVAqtTWUOD5z9FDpv9ZQ4zXY22HTklbVJDrWrUpvkQOePUCT3V78p3e7Q/s640/20150926_162954.jpg) |
IV DIA CUINA |
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhWBQTILCgO7xMJJnHNRKhpuCQCnCqLPcQXZ66wMSGLvMaSKTTUKbYA0IXuD0ZB_6Wgy4S2_qnzWNpURDM4NTE8vGktNwvrjsiOJxPgQd54MFbhHeLMHNLWmspl-smm6kQtLjlx7V-o3-kY/s640/10296667_540627769439599_1213967098_n.jpg++lactium+ana.jpg) |
Amb l'Angelina Garcia cuinant al LACTIUM 2016 |
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEivcX3alPdkscsj8a4yHh0DSSOiyFbQyzxXNzh6Z6LEDS22XXxwB_oWxm06-pv6lM6MuVDY-5iAe4Zrfu26WsMcVDkRoyjBqnHxKVCO62o5JtRiP_3p5pcKdm61zq-AU8Iw7j-mJ4T9rMlO/s640/Manlleu+10.jpg) |
V DIA CUINA |
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada