Índex de receptes

AMANIDES I ENTRANTS

Amanida de pasta i llenties
Panzanella
Amanida de sorreta
Tres amb tomàquet
Ensalada de atún marinado en salvia
Amanides amb anxoves
Amanida de tomàquet i salmó marinat
Amanida grega
Ensalada de garbanzos y queso de cabra
Esgarraet
Cromeski
Amanida russa
Almadroc i mojo
Esqueixada de bacallà
Pop a la gallega
Foie

SOPES I ESCUDELLES


Sopa freda de síndria i pesto verd
Ramen
Sopes escaldades
Harira
Escudella d'oli
Escudella de pagés
Bullabessa
Porrada
Brou de gallines
Sopa freda de remolatxa
Crema de carabassa amb musclos i cúrcuma
Olla aranesa
Escudella de macarrons i pilotilles



VERDURES I LLEGUMS


Pèsols negres
Patates emmascarades
Llenties especiades
Albergínies agredolces
Seitan amb carbassa i broquil
Pèsols a la catalana
Trilogia vegetal (Joan Roca)
Estofat de seitan
Llenties amb alls tendres i ou escalfat
Trixat de col kale i mongetes del ganxet
Mongetes blanques estofades
Coliflor amb sanfàina
Cassoulet
Mongetes blanques amb gambes
Carxofes estofades i rovellons

OUS


Ous estrellats amb ibèric (Ferran Adrià)
Ous ferrats
Tortilla (Jamie Oliver)
Trencadís
Ovos fritos con chourizo (Yayo Daporta)
Tortilla de patata en canelón

ARROSSOS



Arròs de muntanya amb bolets
Arròs amb sardines i carxofa
Arròs amb bolets i botifarra
Arròs amb musclos i calamar
Arròs amb salsitxa i bull negre
Arròs amb costelló i sípia
Katsudon
Arròs medieval
Arròs en paella amb rap i llagostins
Arròs de llaunes
Arroz de calamares y azafrán (Martín Berasategui)
Cremòs amb ibèric
Risotto amb llagostins i espàrrecs
Arroz con langosta (Carme Ruscalleda)
Arròs amb sépia i gambes
Arròs de galeres
Paella mixte
Risotto al vi
Arròs de verdures
Paella valenciana
Arròs de colls i punys (Sant Esteve)
Paella de marisc
Paella amb xoriço
Arròs de muntanya amb bacallà
Arròs caldero
Arròs portuguès
Pemintons farcits d'arròs
Caldòs
Arròs a la cassola
Arròs de llamàntol
Risotto de bacallà i sobrassada
Arròs del senyoret
Arròs de sepiones i gambes (Nandu Jubany)
Arròs amb llet
Arròs amb bacallà i coliflor (Hermanos Torres)
Risotto de rovellons i bull negre


PASTA


Macarrones a la Amatriciana (Bottura)
Macarrons amb serradet de Barneres
Macarrons vegans
Lasanya provençal
Lasanya al forn
Tallarines amb fuet
Canelons amb suc de rostit
Fideus de rap i llagostins
Canelons de pollastre i poma
Espagueti d'espelta amb pesto verd
Macarrons amb carn
Fideus amb costelló
Espaguetis a la boloñesa (Jamie Oliver)
Macarrones con langosta (Jamie Oliver)
Canelons de pollastre i llom
Canelons amb beixamel i trompetes 
Macarrons amb bull negre i rossinyols
Canelons de pollastre de pagès i idiazàbal


BACALLÀ


Bacallà a la llauna
Bacallà amb sobrassada i mel
Bacallà daurat
Esgarraet
Bacallà pebrat
Mandonguilles de bacallà
Esqueixada de bacallà (Adrià)
Bacallà amb sanfàina
Bacallà amb verduretes
Bacallà amb cigrons
Suquet de bacallà
Bacallà arrebossat
Bacallà al forn
Souflé de bacallà i sobrassada



PEIX I MARISC


Calamars saltats
Peix a la marinera
Lluç amb suc
Llobarro al forn
Rap a la duglèrè
Suquet de rap i gambes (Montse femcuinetes i Pep Nogué)
Olleta de peix amb carxofes
Remescló
Peix al forn 
Boquerons farcits
Calamars farcits de lluç i gambes
Sarsuela
Gambes a l'allet (Ferran Adrià)
Calamars al vermut







MAR I MUNTANYA


Calamars farcits
Pollastre amb llagostins
Pollo marengo
Mandonguilles amb llagostins
Gall pota negra amb gambes
Mar i muntanya reial
Gall negre del Penedès i llamàntol
Pollastre amb escamarlans
Es niu
Mandonguilles i llamàntol
Sípia amb mandonguilles
Mandonguilles de bacallà amb salsitxes



CARN I AVIRAM




Pilota a la marroquina
Tagine de costelles de corder
Roba bruta o ropa vieja
Pollastre a la llimona amb olives
Pollastre en escabetx
Fricandó
Mandonguilles de pernil dolç
Estofat de conill i botifarra
Tripetes de vedella
Keralà de pollastre
Conill al forn
Botifarra esparracada amb ratatolha
Pollastre piri-piri
Cachopo
Burguer de Jamie Oliver
Rostit de Festa Major
Llom amb col
Fricandó Baridà
Ànec a la taronja 
Tagine de pollastre
Tagine de pollastre amb poma i mel
Pollastre Blumenthal
Coq au vin
Vedella amb cinc espècies
Platillo
Kefta
Fetge amb ceba
Ànec amb peres
Pastís de carn
Wellington
Rostit català
Pollastre rostit
Pollastre Numídic
Bou al cava
Presa ibèrica
Pollastre amb piquillos
Garrinet a la cervesa
Cuscús de pollastre
Rostit amb castanyes i rovellons

DE NADAL


Escudella i carn d'olla
Taula de Nadal
Mesa de Navidad
Cuscús reial
Escudella de Festa Major i ravioli de carn d'olla
Arròs de Sant Esteve
Sarsuela de peix i marisc
Capó amb prunes i pinyons




POSTRES I COCS



Pijama
Natillas de turrón (Dario Barrio)
Chocolate
Arròs amb llet
Pastís de pastanaga
Brûlèe
Pastís de taronja
Coca
Gató d'ametla
Coca de Sant Joan
Pastís d'albercoc
Pa de pessic
Crema catalana
Coca de moniato
Pastís de iogurt i Mascarpone
Coc dolç de formatge
Galetes d'oli
Coca dolça de recapte

Cap comentari:

Publica un comentari