diumenge, 7 de desembre de 2014

MAR I MUNTANYA REIAL-ANETO-BROU DE MARISC I PEIX DE ROCA



Aquest plat el vaig fer el Nadal 2014, pero amb en Josep Casquet, responsable dels bloguers i de la tenda Aneto, el vam trobar molt adient per a presentar el nou producte que sortirà a la venda aquest proper nadal, es tracta d'un brou excel.lent de marisc i peix de roca que l'Alba Barbero, responsable de cuina i també bloguera, ha tingut molt a veure. A més a més el vaig cuinar en directe a la fira #bcndegusta al seu stand. 


Aquests són els ingredients del plat:

4 cuixes de pollastre de pagès
4 escamarlans gegants
2 cues de llagosta
12 cloïsses
Pinyons, dàtils i prunes
Vi dolç de Banyuls
Brou de pollastre Aneto
Brou de marisc i peix de roca Aneto
Oli d'oliva, sal i pebre
1 all, 2 tomàtigues




Femcuinetes:

Fregim les cuixes de pollastre salpebrades i enfarinades i les reservem.
Obrim les cloïsses en oli, ratllem 1 all, ratllem les tomàtigues i ho sofregim lleugerament tot junt. Afegim una copeta de vi dolç de Banyuls i esperem que evapori l'alcohol. Afegim el brou de pollastre Aneto, el de marisc i peix de roca Aneto i les cuixes i ho fem coure uns 30 minuts.
Incorporem en aquest ordre: la llagosta, en cru o previament marcada a la paella, els escamarlans, els dàtils, les prunes i els pinyons. Ha de coure tot junt uns 10 minuts.




Aquí us deixo un parell de fotos meves cuinant.


Aquesta la trobo boníssima, la meva filla sota la pantalla on surto jo. I una mica més enllà en Pere Sans, per a mi un escriptor gastrònom dels bons.


Que concentrada!




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada