Ara fa uns mesos al IV DIA CUINA que es celebra cada any dins de la #Festadelporcilacervesa a Manlleu, vaig guanyar un dels tres premis que reparteix la Revista Cuina a:
- Millor recepta tradicional
- Millor recepta original
- Millor recepta saludable
El meu que va ser aquest últim va consistir en un val de compra valorat en 100 euros de la botiga de #menjardeveritat VERITAS.
Rebent el premi de mans de'n Josep Sucarrats, director de la Revista Cuina |
ESTOFAT DE SEITAN
- Un paquet de seitan
- Dos carxofes tallades en quatre
- Dos patates
- Mitja albergínia
- Bolets
- Un tomàquet
- Dos alls
- Un potet de pèsols
- Julivert
femcuinetes?
- fregiu les patates i les carxofes juntes en oli d'oliva
- ratlleu els alls i afegiu el tomàquet sense pell i sofregiu
- afegiu la mitja albergínia que previament l'hem deixat en un colador amb una mica de sal
- afegiu els bolets, si són de pot, si són naturals els podeu fregir a part una mica
- cobriu amb aigua i feu bullir uns 15 minuts
- fregiu el seitan, tallat a talls
- afegiu el seitan i els pèsols i que cogui tot junt 5 minuts
- i una miqueta de julivert picat per sobre
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada