dissabte, 14 de maig del 2016

CREMÒS D'ANETO AMB IBÈRIC-ALIMENTÀRIA


L'Alimentària és la gran de les grans. 
Només puc dir impressionant. 
Quan entres, pujes l'escales mecàniques, arribes al primer pabelló, t'atures, mires cap avall i et quedes de pasta de boniato...enorme!
Organitzat per païssos, però també per productes, tots els expositors que hi participen cuiden al màxim les decoracions dels seus estands.

És una experiència molt recomanable, fantàstica, enriquidora, magnífica, incomparable, majestuosa...si no fos que al cap de mitja hora de caminar per allà, estàs que no pots amb la teva ànima, l'únic que vols és que algun expositor et convidi a seura dins les seves casetes i amb l'escusa de que ets bloguer i que t'expliqui els seus productes estupendus, puguis deixar de caminar per aquella moqueta que jo recomano als organitzadors que no la posin mai més.

Arròs cremós

El sofregit de ceba tendra i all picat a la brunoise, l'arròs del bo, i el brou, del millor, el nou d'Aneto, de carxofa, provinent de l'agricultura ecològica.

Ingredients i preparació:
  1. sofregim una ceba tendra i un parell d'alls ben picat en una mica de mantega i una mica d'oli d'oliva.
  2. nacarem l'arròs, uns 80 grs per persona.
  3. afegim a cullerots el brou de carxofa Aneto, calculeu més o manco uns 250 cc per ració d'arròs. Ha de coure en total 18 minuts.
  4. quan faltin uns 7 o 8 minuts afegirem la carbassa a quadradets.
  5. quan faltin 3 minuts un cullerot de nata, i tot seguit després de remenar uns quants cherris tallats per la meitat i les mongetes baby que les podeu bullir vosaltres o comprar-les ja cuites.
  6. apagueu el foc i afegiu el pernilet picat.









1 comentari: