- Quatre tallets de conill
- Quatre tallets de pollastre
- Costelló de porc
- Un parell de salsitxes
- Un pebrot verd
- Mig pebrot vermell
- Dos alls
- Tres tomacons de penjar
- Una copeta de conyac
- Bolets variats: ceps, girgoles, rovellons
- 300 grs d'arròs (marisma, bomba i llarg)
- Sal i oli d'oliva
Preparació:
- Sofregiu totes les carns juntes menys les salsitxes, en una cassola de fang amb oli d'oliva. Quan les gireu, les saleu i ja podeu afegir les salsitxes tallades a bocins.
- Talleu els pebrots a trossets petits i afegiu-los, que sofregeixi tot junt.
- Ratlleu els alls i tot seguit els tomacons, fregiu fins que aquests perdin tota l'aigua i gairebé s'enganxi el sofregit a la cassola, llavors tireu-hi el conyac i deixeu que evapori.
- Ara és l'hora d'afegir els bolets. Si feu servir ceps secs, guardeu una mica de l'aigua de rehidratar-los per afegir-la a l'arròs.
- Poseu l'arròs i remeneu.
- Tireu-hi l'aigua ben bullent. Que cogui uns 18 minuts.
- Tasteu de sal i a la taula.
En castellano
Ingredientes:
- Cuatro trocitos de pollo
- Cuatro trocitos de conejo
- Costilla de cerdo
- Un par de salchichas
- Un pimiento verde
- Medio pimiento rojo
- Dos ajos
- Tres tomates de colgar
- Una copita de coñac
- Setas variadas: ceps, girgolas, níscalos
- 300 grs de arroz
- Sal y aceite de oliva
Preparación:
- Sofreír todas las carnes juntas menos las salchichas, en una cazuela de barro con aceite de oliva. Cuando las giréis, las saláis y ya podéis añadir las salchichas cortadas en pedazos.
- Cortar los pimientos en trocitos pequeños y añadir, que sofría todo junto.
- Rallar los ajos y seguidamente los tomates, freír hasta que éstos pierdan toda el agua y casi se pegue el sofrito a la cazuela, entonces añadir el coñac y dejar que evapore.
- Ahora es el momento de añadir las setas. Si utiliza ceps secos, guardar un poco del agua de hidratarlos para añadirla al arroz.
- Poner el arroz y remover.
- Echar el agua hirviendo. Que cueza unos 18 minutos.
- Probar de sal y a la mesa.
Per lleparse els dits
ResponEliminaQué bo t'ha quedat aquest arroç amb boletets i la qualitat del arroç...fa venir gana!
ResponElimina