Recepta en català
Ingredients:
- 4 ous
- 60 grs de midó o maicena
- 60 cc de llet
- 3 iogurts
- 125 grs de mascarpone
- 50 grs de quefir
- 75 grs de sucre moré
Preparació:
- Barregeu tots els ingredients vigilant que no es facin grumolls.
- Ho enmotlleu, millor en un de silicona.
- Ho feu coure al forn una mitja hora a 170º
- Deixeu refredar.
- Acompanyeu amb melmelada de gerds.
Receta en castellano
Ingredientes:
- 4 huevos
- 60 grs de almidón o Maizena
- 60 cc de leche
- 3 yogurts
- 125 grs de Mascarpone
- 50 grs de Kefir
- 75 grs de azúcar moreno
Preparación:
- Mezclar todos los ingredientes vigilando que no se hagan grumos
- Poner en un molde de silicona
- Cocer en el horno precalentado a 170º una media hora larga.
- Dejar enfriar
- Servir con mermelada de frambuesa
de vici
ResponEliminaGràcies
EliminaUna abraçada
M'encanten els pastissos de formatge i aquest sembla ben fàcil de fer. Feia temps que en volia fer i ara m'has posat els dents llargs. Gràcies Montse!!
ResponEliminaFàcil i molt bo!
EliminaSalutacions
molt bo
ResponEliminaSo no trobo formatge quefir, el puc sustituir per un altre? Gràcies
ResponEliminaPots substituir per iogurt, és el que més s'assembla
Elimina