De quan vaig viure en València, per motius de faena, guarde molt bons records.
De tant en tant hi pense i m'agafa enyorança, sobre tot de la gent que allà vaig conèixer. Sempre me van fer sentir com si estiguera a casa.
Malahuradament els he perdut la pista...han passat tants anys.
Hui fem Coca de Llanda
Ingredients:
- 275 grs de farina blanca o integral
- 250 grs de sucre blanc o moré
- 4 ous
- 2 tassetes d'oli d'oliva
- 3 tassetes de llet sencera
- 3 paperets de gasosa (blanc i blau) o un sobre de llevat
- La pell ratllada d'una llimona
- 1 culleradeta de canyella
- Sucre i canyella per a decorar
Preparació:
- Calentem el forn a dalt i a baix a 180º
- Barregem els ous amb el sucre fins que blanquegin.
- Afegim la llet, l'oli i la pell de la llimona ratllada.
- Barregem la farina amb els paperets de gasosa i els passem per un sedàs, i ho afegint a poc a poc.
- I per últim hi posem la canyella.
- Folrem una llanda amb paper de forn i una mica de mantega. Hi posem la barreja.
- Escampem sucre i canyella per a sobre i enfornem uns 50 minuts a 160º
bonissima
ResponEliminaGràcies guapíssims.
EliminaPetons.