- Tres tomàquets Raf
- Olives negres desosades
- OOVE
Per fer la massa de la coca:
- 250 grs de farina
- 15 grs de llevat de forner
- 5 grs de sal
- Mig got d'aigua tèbia
- 50 ml d'oli d'oliva verge extra #Bargalló de la varietat picual
Elaboració:
- Barregem la farina amb el llevat, l'aigua i la sal en un bol o en una màquina de fer pa.
- Afegim l'oli d'oliva i seguim pastant.
- Fem una bola amb la massa, la filmem i deixem que dobli el volum (un parell d'hores)
- Estirem la massa, la posem en una safata per anar al forn, la pungem amb una forquilla i la cobrim amb el tomàquet tallat a rodanxes i les olives que haurem despinyolat. Ho amanim amb un bon raig d'oli d'oliva, ho cobrim amb film i esperem una estona que torni a créixer.
- Escalfem el forn a 180º
- Posem la coca a coure una mitja hora llarga.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada