divendres, 13 de març de 2015

CREMETA DE CARBASSA AMB MUSCLOS PERFUMADA AMB CÚRCUMA

Aquest plat el vaig enviar a la recepta del mes (febrer, 2013) de la revista CUINA, i vaig guanyar un sopar per a 2 persones al restaurant-escola de l'hotel Alimara. Ens van atendre de meravella. Ara fa 2 anys.





A veure si us agrada, és sencilla, tot just començava a publicar en aquest blog i en el Femcuinetes del Faceboock.







Ingredients:
  • 1 ceba
  • 1 cullerada sopera de mantega
  • 1/2 carbassa
  • 500 g de musclos amb closca
  • 1 culleradeta de cúrcuma
  • sal
  • oli d’oliva verge extra

Preparació:

  1. Sofregiu la ceba, tallada petita, amb la mantega i un raig d'oli, perquè no es cremi.
  2. Afegiu-hi la carbassa, tallada a trossos grans, i una culleradeta de sal, i feu-ho bullir fins que aquesta estigui toveta.
  3. Obriu els musclos al vapor i traieu-los de les closques (reserveu-los).
  4. Tritureu la carbassa i afegiu-hi la cúrcuma i els musclos, poseu-ho 5 min a foc baixet i ja ho podeu servir.





I també la van llegir un divendres a Can Basté:






2 comentaris: