Bullinada, cassola de peix, llanda...uns quants noms pel mateix plat, o gairebé.
Posat tot en cru i afegint una picada cap al final, de carquinyoli i pinyons, la poso jo que m'agraden força i li dóna un regustet de fum que m'encanta.
Tomata i all, amb pebrot o sense, però sempre amb patates, menys el d'anxoves que no en porta, i que sovint estan encara més bones que el propi peix. Ho podeu acompanyar amb un all i oli negat, encara que jo diria que no cal.
Jo poso musclos i cloïsses, ja sé, ja sé, el suquet no en porta, però al rei de la casa que és gallec li agraden tant...
- Lluç o rap, aquest últim jo el marco a la planxa i així no perd els sucs.
- Patates, les esqueixeu i així deixen anar midó.
- All
- Tomata
- Musclos i cloïsses (opcional)
- Aigua o fumet
- Per la picada: pinyons i carquinyoli
Aquesta recepta la van llegir fa uns quants divendres al Cuinetes del Fermí Puig a Can Basté al RAC1
Que bo aquest suquet!!!
ResponEliminaA casa la picada sempre amb "vellanes" i carquinyolis!
Ptnts
Dolça
Jajajaja
EliminaGràcies Glòria.
Petons
!Que rico y como me gusta!, te cuento un secreto, yo también le pongo mejillones, nos encantan.
ResponEliminaUn besazo
y queda buenísimo Merche.
EliminaBesos