diumenge, 29 de novembre del 2015

DOS DE BEN CATALANS-CUINA DEL PIRINEU CATALÀ


MACARRONS AMB CARN I FIDEUS AMB CAP DE COSTELLA

Què bons els macarrons fets amb poca tomata, amb la carn rostida amb una ceba i uns quants alls. Ben trinxada desprès. Un poc de sal, pebre acabada de moldre i un polzim de canyella, no cal res més. Si vos agrada el formatge, ratlleu-lo al moment de menjar-vos-els... a la taula mateix, davant de tothom amb un ratllador fi, un madurat Roques Blanques del Molí de Ger estaria bé.





I uns bons fideus, gruixuts, tomata, alli julivert, amb cap de costella ben confitada al forn, unes quantes hores, a foc ben baix perquè no perdi ni suc ni aromes, amb un bon raig de vi de Banyuls una mica dolç. Tot seguit us els mangeu acompanyats del mateix vi, atreviu-vos, us sorprendrà la combinació. 




Bibliografia

Fàbrega, Jaume, Thibaut i Comalada, Eliana. La cuina del Pirineu català. Cossetània Edicions, col.lecció El Rebost. 2009 Valls

2 comentaris:

  1. mmm els macarrons una perdició per mi... m'encanten. I pirinencs, es cert, que son diferents, un cop en vaig menjar uns a Sort que em van encantar. Aquests teus....em criden l'atenció. Molt. ains....que en pico un.
    Els fieus també m'agraden...tambè i posaría la cullera.

    ResponElimina