dimarts, 21 de juny del 2016

AMANIDA DE SORRETA

Amb la ventresca de la tonyina faig una amanida que porta patata bullida i ou dur, que la podeu acompanyar de tomata, cogombrets, olives negres d'Aragó, tàperes...

Per a fer la tonyina de sorra:
  1. Li traieu la pell i la poseu en sal gruixuda, ben coberta uns tres o quatre dies.
  2. La renteu sota l'aixeta, la talleu molt fineta.
  3. La poseu en pots esterilitzats amb oli d'oliva, un parell d'alls i pebre negre en gra.
  4. Guardeu-la sis mesos a la nevera.

Ingredients:
  • Tonyina de sorra
  • Patata bullida amb pell i pelada
  • Tomàquets cherri
  • Cogombres en vinagre
  • Tàperes
  • Ou dur
  • Olives negres d'Aragó
  • Sal
  • Oli d'oliva
  • Cibulet picat



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada