dijous, 2 de juny de 2016

SOPA FREDA DE SÍNDRIA AMB PESTO VERD #150

És temps de sopes fredes i gaspatxos. Avui preparem una sopa freda de síndria i li afegim una mica de pesto verd que li dóna un gust excepcional.


Sopa freda de síndria amb pesto verd


Ingredients i preparació de la sopa de síndria:
  • 500 grs de síndria neta
  • Dos tomàquets madurs sense pell ni llavors
  • Una llesca de pa de pagès, sense la crosta, mullada en llet
  • Una cullerada sopera de vinagre de Mòdena
  • Dos cullerades soperes d'oli d'oliva verge extra
  • Sal i pebre blanc
  1. Netegem la síndria de llavors i la posem en un pot ben gran.
  2. Pelem i buidem de llavors els tomàquets i també els afegim.
  3. Deixem la llesca que xopi bé la llet i la hi posem al pot.
  4. Ho passem tot pel braç elèctric.
  5. Afegim l'oli i el vinagre, un polzim de sal i una mica de pebre blanc i ho acabem de triturar ben finet.
  6. Guardeu una bona estona a la nevera.
Ingredients i preparació del pesto verd:
  • 20 pinyons
  • 20 fulles d'alfàbrega
  • 100 cc #OOVE
  • 25 grs de Parmesà
  • 25 grs de Pecorino
  • Un polzim de sal
  1. Possem tots els ingredients en un got alt i li passem el braç elèctric.
  2. Els formatges són prou salats, no cal gaire sal.
  3. Si us queda molt espés li podeu posar una miqueta d'aigua.



3 comentaris:

  1. Qué boneta aquesta crema de sindria, ara que ja venen de gust unes sopetes fredes al migdia! I el toc pesto está molt bé. Original.

    ResponElimina
  2. M agraden molt totes les sopes a l estiu, sobretot les fredes 😜😘

    ResponElimina