dimarts, 20 de setembre de 2016

PA DE PESSIC AMB CÍTRICS



Ingredients:

  • 3 ous separant les clares dels rovells
  • 100 grs de sucre glaç i una mica més per a decorar
  • 100 grs de farina
  • 1 llimona, només la pell ratllada
  • 1 taronja, la pell ratllada, no arribeu al blanc que amarga
  • 1 llima, la pell ratllada
  • Mantega pel motlle

Preparació:
  1. Escalfeu el forn.
  2. Munteu les clares a punt de neu.
  3. Barreixeu els rovells amb el sucre fins que blanquegi.
  4. Afegiu la farina passada per un sedàs.
  5. Afegiu molt suaument les clares muntades.
  6. Ratlleu la pell de la llimona, de la llima i la de la taronja i ho afegiu.
  7. Poseu mantega al motlle.
  8. Enforneu a 175º una mitja hora
  9. Deixeu refredar el pa de pessic i decoreu amb sucre glaç.



4 comentaris: