- Quatre tallets de conill
 - Quatre tallets de pollastre
 - Costelló de porc
 - Un parell de salsitxes
 - Un pebrot verd
 - Mig pebrot vermell
 - Dos alls
 - Tres tomacons de penjar
 - Una copeta de conyac
 - Bolets variats: ceps, girgoles, rovellons
 - 300 grs d'arròs (marisma, bomba i llarg)
 - Sal i oli d'oliva
 
Preparació:
- Sofregiu totes les carns juntes menys les salsitxes, en una cassola de fang amb oli d'oliva. Quan les gireu, les saleu i ja podeu afegir les salsitxes tallades a bocins.
 - Talleu els pebrots a trossets petits i afegiu-los, que sofregeixi tot junt.
 - Ratlleu els alls i tot seguit els tomacons, fregiu fins que aquests perdin tota l'aigua i gairebé s'enganxi el sofregit a la cassola, llavors tireu-hi el conyac i deixeu que evapori.
 - Ara és l'hora d'afegir els bolets. Si feu servir ceps secs, guardeu una mica de l'aigua de rehidratar-los per afegir-la a l'arròs.
 - Poseu l'arròs i remeneu.
 - Tireu-hi l'aigua ben bullent. Que cogui uns 18 minuts.
 - Tasteu de sal i a la taula.
 
En castellano
Ingredientes:
- Cuatro trocitos de pollo
 - Cuatro trocitos de conejo
 - Costilla de cerdo
 - Un par de salchichas
 - Un pimiento verde
 - Medio pimiento rojo
 - Dos ajos
 - Tres tomates de colgar
 - Una copita de coñac
 - Setas variadas: ceps, girgolas, níscalos
 - 300 grs de arroz
 - Sal y aceite de oliva
 
Preparación:
- Sofreír todas las carnes juntas menos las salchichas, en una cazuela de barro con aceite de oliva. Cuando las giréis, las saláis y ya podéis añadir las salchichas cortadas en pedazos.
 - Cortar los pimientos en trocitos pequeños y añadir, que sofría todo junto.
 - Rallar los ajos y seguidamente los tomates, freír hasta que éstos pierdan toda el agua y casi se pegue el sofrito a la cazuela, entonces añadir el coñac y dejar que evapore.
 - Ahora es el momento de añadir las setas. Si utiliza ceps secos, guardar un poco del agua de hidratarlos para añadirla al arroz.
 - Poner el arroz y remover.
 - Echar el agua hirviendo. Que cueza unos 18 minutos.
 - Probar de sal y a la mesa.
 
Per lleparse els dits
ResponEliminaQué bo t'ha quedat aquest arroç amb boletets i la qualitat del arroç...fa venir gana!
ResponElimina