dimarts, 29 de novembre del 2016

ESCUDELLA AMB MACARRONS I PILOTILLES


Ingredients:

  • Per a fer el brou de pollastre: una cuixa de pollastre, un os salat, una ceba, una cabeça d'alls, una fulla d'api, dues pastanagues, un canonet de canyella, tres llavors de cardamom, unes quantes boletes de pebre negre, una boleta de sagí i sal.
  • Per a fer les pilotilles: 150 grs de carn picada de pit de pollastre, 150 grs de carn picada de titot, un ou, sal, pebre blanc, all i julivert.
  • Uns 50 grs de macarrons per persona.
  • Un grapat de cigrons ja cuits. 

Preparació:

  1. Poseu a bullir el pollastre i l'os en una olla amb aigua freda, quan arrenqui el bull, descumeu. Que cogui una hora.
  2. Afegiu l'api, la ceba, les pastanagues i la cabeça d'alls. Que bulli mitja hora més.
  3. Afegiu el sagí i aromatitzeu amb el cardamom, la canyella i les boletes de pebre. Que bulli uns deu minuts més i deixeu-ho que infusioni una bona estona. Quan es refredi coleu.
  4. Prepareu les pilotilles, barreixant les dues carns amb l'ou, l'all i el julivert, afegiu un polzim de sal. Si us queden poc compactes afegiu una mica de farina de galeta. Feu les boletes. Les podeu passar per la paella i així queden sellades o bé afegirles crues al brou.
  5. Bulliu els macarrons amb el brou uns vint minuts, us quedaran escaldufats, com a mi m'agraden, afegiu les pilotilles i els cigrons al cap de deu minuts.
  6. Serviu.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada