dissabte, 14 de gener de 2017

ARRÒS NEGRE-JOSEP LLADONOSA-MOSTRA 2017



A partir d'avui dia 14 de gener i especialment el proper cap de setmana tindrà lloc la #Mostra2017 a Sant Vicenç dels Horts, fira comercial, agrícola i gastronòmica que celebra la 33a edició.

És la Festa Major d'Hivern i podreu trobar-hi tot un seguit d'activitats i propostes  per a totes les edats i gustos, organitzades per l 'Ajuntament.





El proper cap de setmana, el Parc Agrari del Baix Llobregat organitza a la Plaça de Catalunya un Mercat de Pagès on podreu trobar productes de proximitat i #km0, i la Unió de Botiguers de Sant Vicenç montarà paradetes pels carrers del centre del poble i us donarà a conèixer el começ local.

Així mateix us convido a visitar l' Exposició: "Josep Lladonosa, cuiner de cuiners" que organitza l'Ajuntament a Can Costa.

I per a ilustrar-ho us preparo una recepta de'n Josep Lladonosa, reconegut xef i cap durant molts anys de l'emblemàtic restaurant barceloní: 7 Portes

Ingredients per a 6 persones:
  • 600 grs de sípies petites 
  • 500 grs d'arròs bomba #molíderafelet
  • 1 1/4 l d'aigua
  • 2 cebes
  • 1 pebrot
  • 4 tomàquets madurs
  • 3 culleradetes de sal
  • 4 grans d'all
  • 2dl d'oli



Preparació:
  1. Piqueu les cebes i sofregiu-les amb una mica d'oli en una cassola de fang.
  2. Afegiu dos alls picats, el pebrot tallat a daus, i les sípies, amb tinta i tot, i que sofregeixi tot junt.
  3. Afegiu els tomàquets sense pell ni llavors, a bocins petits.
  4. Hi tirem l'arròs i ho barreixem bé.
  5. Afegiu l'aigua bullint i ho feu coure 20 minuts.
  6. Xafeu en un morter els dos alls restants amb una mica d'oli i ho afegiu a la cassola dos minuts abans de treure-la del foc.
  7. Tasteu de sal i serviu.


Cap comentari:

Publica un comentari