dilluns, 9 de gener de 2017

ESPAGUETI AMB MANDONGUILLES

Ingredients per la salsa:
  • Una ceba vermella
  • Mig pebrot vermell Ramiro
  • Dos alls
  • Quatre tomacons
  • Brou
Ingredients pels espagueti:
  • 80 grs d'espagueti per persona
  • Aigua per bullir-los 
  • Sal
Ingredients per les mandonguilles:
  • 200 grs de carn picada de vedella
  • 200 grs de carn picada de porc
  • Un ou
  • Farina de galeta
  • Farina blanca
  • Oli d'oliva per fregir-les
  • Sal i una cullerada de Ras-el-hanout
Preparació:
  1. Piqueu la ceba vermella i sofregiu-la en oli d'oliva. A mig coure afegiu el pebrot Ramiro tallat.
  2. Ratlleu els alls i afegiu-los.
  3. Afegiu els tomacons sense pell ni llavors i sofregiu-ho tot junt.
  4. Mentre prepareu les mandonguilles com de costum, barreixant les dues carns, l'ou i una mica de farina de galeta i afegint una cullerada de Ras-el-hanout a la barreixa.  Enfarineu-les i fregiu-les en abundant oli d'oliva. Afegiu-les a la salsa, cobriu amb brou i que cogui mitja hora llarga.
  5. Prepareu la pasta, bullint-la en força aigua amb sal. L'escorreu i la serviu amb la salsa i les mandonguilles.


Cap comentari:

Publica un comentari