Ingredients:
- 4 ous
- 2 lloms de bacallà desalats
- 1 ceba tendra
- Mig pebrot verd
- Mig pebrot groc
- Mig pebrot vermell
- 3 o 4 tomàquets secs
- 20 grs de pinyons
- OOVE i sal
Preparació:
- Talleu la ceba fineta i la fregiu amb oli d'oliva i una punteta de sal, en una paella.
- Afegiu els tres pebrots tallats a dauets petits i ho fregiu tot junt.
- Talleu els tomàquets secs a bocins molt petits i els afegiu.
- Poseu-hi el pinyons.
- Traieu la pell dels lloms del bacallà i els talleu a daus mitjans. Afegiu-los a la paella. Han de coure 2 minuts.
- Bateu els ous i tireu-los tot seguit a la paella i quan quallin la gireu amb un plat o la tapadora de la paella.
Tortilla de bacalao
Ingredientes:
- 4 huevos
- 2 lomos de bacalao desalado
- 1 cebolla tierna
- medio pimiento verde
- Medio pimiento amarillo
- Medio pimiento rojo
- 3 o 4 tomates secos
- 20 grs de piñones
- AOVE i sal
Preparación:
- Cortar la cebolla muy fina y freír en una paella con un poco de aceite de oliva y muy poca sal.
- Añadir los tres pimientos cortados a dados pequeños y freír todo junto.
- Cortar los tomates secos a trozos muy pequeños y añadirlos a la paella.
- Ahora tirar los piñones.
- Quitar la piel de los lomos de bacalao, cortarlos a dados medianos y añadirlos a la paella.
- Pasados dos minutos añadir los huevos batidos. Cuando cuajen, dar la vuelta a la tortilla.
És boníssima! La faig moltes vegades! És una de les truites preferides de casa!
ResponEliminaUna abraçada,
Olga
Molt gustosa Olga.
EliminaMerci guapa.
Bon estiu.