divendres, 18 de gener del 2019

COCA DE TOMÀQUET AMB OLI BARGALLÓ

Ingredients:
  • Tres tomàquets Raf
  • Olives negres desosades
  • OOVE

Per fer la massa de la coca:
  • 250 grs de farina
  • 15 grs de llevat de forner
  • 5 grs de sal
  • Mig got d'aigua tèbia
  • 50 ml d'oli d'oliva verge extra #Bargalló de la varietat picual
Elaboració:
  1. Barregem la farina amb el llevat, l'aigua i la sal en un bol o en una màquina de fer pa.
  2. Afegim l'oli d'oliva i seguim pastant.
  3. Fem una bola amb la massa, la filmem i deixem que dobli el volum (un parell d'hores)
  4. Estirem la massa, la posem en una safata per anar al forn, la pungem amb una forquilla i la cobrim amb el tomàquet tallat a rodanxes i les olives que haurem despinyolat. Ho amanim amb un bon raig d'oli d'oliva, ho cobrim amb film i esperem una estona que torni a créixer.
  5. Escalfem el forn a 180º
  6. Posem la coca a coure una mitja hora llarga.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada