diumenge, 5 de juny del 2016

UN PLAT DE PASTA-GASTROTHERMALIA-CALDES DE MONTBUI I

Ahir dissabte una colla de bloguers, comandats per en Jordi i l'Anna de Retalls de cuina, vam fer una visita guiada al poble de Caldes de Montbui.

La visita va començar al Museu Thermàlia, on ens van rebre el regidor de turisme i on vam poder tastar alguns dels productes que es fan a la vila...tots bons!

Una visita guiada pels llocs més emblemàtics del poble: la Font del Lleó que brolla a 74º; Els safareigs; La farmàcia; LesTermes Romanes...

Uns quants productors-comerciants del poble ens van obrir les seves portes i vam poder visitar la fàbrica de pasta Sanmartí, que funciona des del 1700, l'obrador de pa l'Espiga d'Or, on fan un pa i uns carquinyolis bons, boníssims, els embotits Pedragosa, on fan un fuet i un xoriço de gall d'indi molt adient per tots aquells que gastem colesterol.

Aquesta trobada dóna al menys per tres entrades, avui només us en faig cinc cèntims i us preparo un plat de pasta 100X100 calderenc que és el que hem dinat i us puc ben asegurar que estava boníssim.

Ingredients i preparació:
  • Un paquet de pasta Sanmartí, jo he fet servir tallarines. La bullirem uns 10 minuts.
  • Fuet de gall d'indi Pedragosa. El tallarem a bastonets.
  • Salsa Aurora: 50 grs de mantega, 40 grs de farina, llet, sal, nou moscada i tres cullerades de salsa de tomàquet fregit. Fem una beixamel i l'hi afegim el tomàquet fregit.










4 comentaris:

  1. Cent per cent calderí!! Quina pinta més bona, Montse! Aquesta me l'apunto! Una abraçada i moltes gràcies per haver vingut!

    ResponElimina
    Respostes
    1. I estava molt bo.
      Gràcies a vosaltres per organitzar-ho.
      Petons

      Elimina
  2. Nyam nyam! Has estat molt ràpida! Segur que està deliciós, amb aquests productes tan bons... Ha de sortir un gran plat!

    ResponElimina
    Respostes
    1. uns productes boníssims.
      Petons guapa.
      M'ha agradat conèixer-te.

      Elimina