Del llibre "La cuina marinera de la Costa Brava" de Jaume Fàbrega, fem un plat de pasta mariner.
Macarrons amb sípia
Ingredients:
- 500 grs de macarrons (es pot fer amb fideus o amb arròs)
- 1 sípia tallada a daus
- 1 ceba grossa
- 3 tomàquets
- 1 all
- Sal i oli d'oliva
- Julivert picat
Preparació:
- Netegeu la sípia i talleu-la a daus.
- En una cassola sofregiu els talls de sípia, deixeu primer que deixin anar l'aigua i després hi poseu una mica d'oli i sal.
- Afegiu la ceba ratllada i sofregiu-la.
- Piqueu l'all ben petit i afegiu-lo, juntament amb una mica de julivert també picat. Poseu-hi el tomàquet tot seguit sense la pell i sofregiu-lo.
- Bulliu els macarrons en força aigua amb sal, passeu-los pel sedàs i afegiu-los a la cassola amb el sofregit. Que cogui tot junt uns 5 minuts.
- Tasteu de sal i serviu.
Macarrones con sepia
Ingredientes:
- 1/2 kg de macarrones o fideos o arroz
- 1 sepia
- 1 cebolla
- 1 ajo
- 3 tomates
- Perejil
- Sal y aceite de oliva
Preparación:
- Limpiar la sepia y cortarla a dados, freírla en una cacerola, dejando que pierda un poco el agua antes de poner el aceite y la sal.
- Rallar la cebolla y añadirla.
- Picar el ajo y el perejil y añadirlo.
- Añadir los tomates sin piel y sofreírlo todo junto.
- Hervir los macarrones en abundante agua con sal, colarlos y añadirlos a la cacerola. Ha de cocer todo junto unos 5 minutos.
- Probar de sal y servir.
Aquesta recepta l`han llegit al Rac1
Un plat bonissim!!
ResponEliminaGràcies.
EliminaPetons.