dimarts, 18 d’abril del 2017

CANELONS DE BACALLÀ-CANELONES DE BACALAO


Ingredients:
  • 400 grs de bacallà desalat i ben escorregut
  • 1 ceba ratllada
  • 3 ous durs 
  • 50-60 grs de mantega
  • 2-3 cullerades soperes de farina
  • 125 grs de crema de llet
  • 50 grs de parmesà ratllat
  • Llet
  • Sal, pebre blanc i oli d'oliva
  • Una tassa de beixamel
  • 20 plaques de canelons
Preparació:
  1. Sofregiu la ceba, però que no agafi color, amb la mantega i un rajolí d'oli.
  2. Mentrestant bulliu els ous, uns 7-8 minuts, refredeu amb aigua freda i reserveu.
  3. Feu bullir les plaques de canelons, amb aigua i sal, tireu-les a la olla d'una en una. Refredeu-les traieu l'aigua i poseu-les en un drap net.
  4. Afegiu la farina a la ceba i que cogui uns 4 minuts.
  5. Poseu-hi la crema de llet i feu una beixamel molt espesa.
  6. Afegiu el bacallà esmicolat, feu un parell de voltes i aneu abocant una mica de llet fins que quedi una textura espesa però no enganxifosa, afegiu el parmesà. Finalment ratlleu 2 dels ous durs.
  7. Tasteu de sal i poseu un polzim de pebre blanc.
  8. Farciu els canelons, poseu-hi beixamel per damunt i decoreu amb l'ou dur restant.



Canelones de bacalao


Ingredientes:
  • 400 grs de bacalao desalado
  • 1 cebolla rallada
  • 3 huevos duros
  • 50-60 grs de mantequilla
  • 2-3 cucharadas soperas de harina
  • 125 grs de crema de leche
  • 50 grs de parmesano rallado
  • Leche
  • Sal, pimienta blanca y aceite
  • Una taza de beixamel
  • 20 placas de canelón
Preparación:
  1. Sofreír la cebolla, pero que no coja color, con la mantequilla y un chorrito de aceite.
  2. Mientras tanto hervir los huevos, unos 7-8 minutos, enfriar con agua fría y reservar.
  3. Hervir las placas de canelón, con agua y sal, añadir a la olla de una en una. Enfriar las retirar el agua y ponerlas en un paño limpio.
  4. Añadir la harina a la cebolla y cocer unos 4 minutos.
  5. Poner la crema de leche y hacer una bechamel muy espesa.
  6. Añadir el bacalao desmenuzado, dar un par de vueltas y vertir un poco de leche hasta que quede una textura espesa pero no pegajosa, añadir el queso parmesano. Finalmente rallar 2 de los huevos duros.
  7. Probad de sal y poner un poco de pimienta blanca.
  8. Rellenar los canelones, poner bechamel por encima y decorar con el huevo duro restante.


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