dilluns, 2 de juliol del 2018

SALTAT DE LLAGOSTINS I CIGRONS-MARTRET


Les conserves artesanes Mar-Tret van néixer l’any 1977. Van començar com una petita botiga amb un obrador on es coïa pebrot escalivat, es feia escalivada i també llegum cuit. Es venia acabat de fer, com fet a casa!

Més tard, l’any 1998 per poder oferir un producte que es conservés durant més temps s’inauguraren les instal·lacions de la Masia Can Cortadelles, a tocar del parc Natural de la muntanya de Montserrat.
A Can Cortadelles es van començar a elaborar nous productes envasats, però sense abandonar el procés artesanal que s’havia utilitzat fins aquell moment amb unes noves instal·lacions per a complir totes les normatives de seguretat alimentaria i de sanitat. 

Les conserves artesanes Mar-tret han continuat fabricant amb qualitat tal i com van aprendre de l'àvia, amb productes de proximitat i de temporada perquè en podem gaudir  durant tot l'any.

A conserves Mar-tret han elaborat una gama ecològica Mar-Tret ECO per a mantenir intactes els nutrients i totes les seves propietats. Cremes de verdures i salses que no et deixaran indiferent amb combinacions molt originals com la de carbassa amb taronja i gingebre o la crema de carbassó amb menta fresca.




Saltat de llagostins i cigrons Mar-Tret


Ingredients:
  • 8 llagostins (separant caps i cuetes)
  • 1 pot de cigrons Mar-Tret
  • 50 grs de ceba tendra tallada molt fina
  • 50 grs de pastanaga ratllada
  • 1 all
  • 1 cullerada sopera de concentrat de tomàquet
  • Mitja copeta de vi dolç
  • 1 got de brou de peix
  • Oove
  • Pel sofregit: mitja ceba, 1 all, 2 tomàquets, oli d'oliva, sal i pebre
Preparació:
  1. Per a fer la demi glacé: a/fregiu els caps dels llagostins, tallats en dos i nets d'intestins, en oli d'oliva i reserveu. b/en aquest oli sofregiu la ceba i la pastanaga, afegiu l'all i el tomàquet concentrat. c/tireu-hi el vi dolç i que evapori l'alcohol. d/torneu a incorporar els caps dels llagostins, cobriu amb el brou de peix i ho feu bullir uns 20 minuts. e/coleu-ho i redui-ho a la meitat, elimineu el greix i reserveu.
  2. Per a fer el sofregit: a/ofegueu la ceba tallada molt fina en oli d'oliva. b/afegiu l'all picat. c/incorporeu els tomàquets sense pell ni llavors i tallats molt petits. d/salpebreu.
  3. Peleu les cues dels llagostins i salteu-los breument en una paella amb oli d'oliva, reserveu.
  4. En aquest oli salteu els cigrons, afegiu el sofregit, una mica de la demi glacé i les cuetes dels llagostins.
  5. Serviu el plat ben acabat de fer.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada