Ingredients:
- 1 pollastre tallat a octaus.
- 1 cabeça d'alls.
- 1 tomàquet.
- 1 albergínia.
- 1 poma.
- mel.
- mantega.
- sal, oli d'oliva, canonets de canyella i Ras-el-hanout.
Fem:
- En una tagine, sense tapar, posem una mica d'oli i rostim el pollastre a foc viu.
- Afegim la cabeça d'alls, el tomàquet pelat, la canyella, el ras i la sal, una mica d'aigua, baixem el foc i tapem la tagine. Haurà de coure 40-50 minuts.
- Mentre haurem tallat l'albergínia a rodantxes i la salem, deixant-la reposar en un colador una bona estona, així perd l'amargor i agafa menys oli al fregir-la.
- Afegim l'albergínia fregida, quan faltin 20 minuts per acabar la tagine.
- Tallem la poma i la courem amb 1 cullerada sopera de mantega i 2 de mel.
- Quan faltin 10 minuts per acabar la tagine, afegirem la poma amb la mel.
- Ho podem servir amb cuscús o amb arròs blanc.
Un plat precios!!!! i una recepte de les que m'agraden!
ResponEliminaGràcies Mon.
EliminaPetons
Mmmmmm....que bo, Montse! M'agradaria poder tastar-ho!!!
ResponEliminaPetonets i bona setmana,
Olga
Estàs convidada Olga.
EliminaPetons.
Como me gustan estos platos, seguro que está delicioso.
ResponEliminaUn besazo
Gracias Merche.
EliminaMuchos besos.