dimarts, 19 de gener del 2016

UNA DE VEGANA-ESTOFAT DE SEITAN-VERITAS-PREMI CUINA



Ara fa uns mesos al IV DIA CUINA que es celebra cada any dins de la #Festadelporcilacervesa a Manlleu, vaig guanyar un dels tres premis que reparteix la Revista Cuina a:

  • Millor recepta tradicional
  • Millor recepta original
  • Millor recepta saludable

El meu que va ser aquest últim va consistir en un val de compra valorat en 100 euros de la botiga de #menjardeveritat VERITAS.


Rebent el premi de mans de'n Josep Sucarrats,
director de la Revista Cuina


ESTOFAT DE SEITAN
  1. Un paquet de seitan
  2. Dos carxofes tallades en quatre
  3. Dos patates 
  4. Mitja albergínia
  5. Bolets
  6. Un tomàquet
  7. Dos alls
  8. Un potet de pèsols
  9. Julivert
femcuinetes?
  • fregiu les patates i les carxofes juntes en oli d'oliva
  • ratlleu els alls i afegiu el tomàquet sense pell i sofregiu
  • afegiu la mitja albergínia que previament l'hem deixat en un colador amb una mica de sal
  • afegiu els bolets, si són de pot, si són naturals els podeu fregir a part una mica
  • cobriu amb aigua i feu bullir uns 15 minuts
  • fregiu el seitan, tallat a talls
  • afegiu el seitan i els pèsols i que cogui tot junt 5 minuts
  • i una miqueta de julivert picat per sobre



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada