És la Festa Major d'Hivern i podreu trobar-hi tot un seguit d'activitats i propostes per a totes les edats i gustos, organitzades per l 'Ajuntament.
El proper cap de setmana, el Parc Agrari del Baix Llobregat organitza a la Plaça de Catalunya un Mercat de Pagès on podreu trobar productes de proximitat i #km0, i la Unió de Botiguers de Sant Vicenç montarà paradetes pels carrers del centre del poble i us donarà a conèixer el começ local.
Així mateix us convido a visitar l' Exposició: "Josep Lladonosa, cuiner de cuiners" que organitza l'Ajuntament a Can Costa.
I per a ilustrar-ho us preparo una recepta de'n Josep Lladonosa, reconegut xef i cap durant molts anys de l'emblemàtic restaurant barceloní: 7 Portes.
Ingredients per a 6 persones:
- 600 grs de sípies petites
- 500 grs d'arròs bomba #molíderafelet
- 1 1/4 l d'aigua
- 2 cebes
- 1 pebrot
- 4 tomàquets madurs
- 3 culleradetes de sal
- 4 grans d'all
- 2dl d'oli
Preparació:
- Piqueu les cebes i sofregiu-les amb una mica d'oli en una cassola de fang.
- Afegiu dos alls picats, el pebrot tallat a daus, i les sípies, amb tinta i tot, i que sofregeixi tot junt.
- Afegiu els tomàquets sense pell ni llavors, a bocins petits.
- Hi tirem l'arròs i ho barreixem bé.
- Afegiu l'aigua bullint i ho feu coure 20 minuts.
- Xafeu en un morter els dos alls restants amb una mica d'oli i ho afegiu a la cassola dos minuts abans de treure-la del foc.
- Tasteu de sal i serviu.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada