dilluns, 28 de març del 2016

UNA DE BEN DOLÇA-ARRÒS AMB LLET-ARROZ CON LECHE

ARRÒS AMB LLET I FESTUCS



Preparem una recepta molt fàcil, un pèl dolça i molt calòrica, però podeu possar sucre roig i fer servir alguna llet vegetal.
Per aromatitzar la llet en lloc de pell de llimona i canyella també podeu fer servir cardamom i la pell d'una taronja.

Ingredients:
  • 1 tassa d'arròs integral
  • 1 tassa de sucre roig
  • 8 tasses de llet de vaca o vegetal
  • Festucs
  • Mel
Preparació:
  1. Renteu l'arròs sota l'aixeta fins que l'aigua ja no surti blanca.
  2. Deixeu l'arròs en remull una hora.
  3. Posseu tot en fred, el sucre, l'arròs i la llet en un pot a bullir. 
  4. Quan comenci a bullir, baixeu el foc al mínim i que cogui fins que l'arròs estigui fet.
  5. Posseu l'arròs en tasses individuals i deixeu-lo refredar.
  6. Afegiu festucs i mel.

En castellano

Ingredientes:
  • Una taza de arroz integral
  • Una taza de azúcar moreno
  • 8 tazas de leche de vaca o vegetal
  • Pistachos 
  • Miel
Preparación:
  1. Lavar el arroz hasta que el agua ya no salga blanca.
  2. Dejar el arroz en remojo durante 1 hora.
  3. Llevar a ebullición todo junto, la leche, el arroz y el azúcar.
  4. Cuando empiece a hervir, bajar el fuego al mínimo y cocer hasta que el arroz esté blandito, pero que no se rompa.
  5. Colocar el arroz en tazas individuales.
  6. Añadir los pistachos y regar con miel.


2 comentaris:

  1. A mi l'arroç amb llet no m'agrada... però reconec que aquesta versió la probaría..... jejeje Les fotos m'han encantat!
    Petons i bona setmana!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Doncs jo en menjava molt sovint quan havia de nèixer l'Elisenda, i ara ella sempre me'n fa fer, jeje.
      Petons Mon.

      Elimina